MENU MENU
Getty Images

Het lijkt erop dat de kralentassen voorlopig nog niet uit het modebeeld verdwijnen

Elke ervaren Instagrammer weet dat de kralentassen trend van vorig jaar nog steeds helemaal happening is. Nu vinden wij dat bij DV helemaal niet erg, aangezien we best wel fan zijn van deze trend. Ik bedoel, ze zijn leuk, redelijk geprijsd, het hele jaar door draagbaar en brengt iedere outfit naar een hoger niveau. 

De terugkeer van de kralentassen kan grotendeels worden toegeschreven aan Hannah Weiland, oprichter van Shrimps. Haar Antonia Queen Bag was meteen een hit toen de tas voor het eerst werd gezien aan de arm van Alexa Chung en Laura Jackson. "De tas is geïnspireerd op het idee om sieraden aan je arm te dragen. Je krijgt er een speciaal gevoel bij", aldus Weiland.

Een ander merk dat deze jaren 90 trend goed gevoed heeft, is Susan Alexandra. Zij gebruikt kristalkralen in hele leuke doosvormen in allerlei kleuren. Je kent haar misschien van haar veelal fruitige en regenboogkleurige exemplaren, zoals de iconische watermeloentas. Sindsdien hebben veel merken verschillende versies van de tas op de markt gebracht, zoals stevige kralenzakken en zakjes met koordjes. Met andere woorden; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie nodig om deze IT-tas te combineren? Kijk met ons mee!

1. Antonia Bag Shrimps 

Instagram @camillecharriere
Instagram @stephaniebroek
Antonia Bag Shrimps Cream €520/ Black €545

2. Quinn Bag Shrimps

Instagram @emilisindlev
Quinn Bag Shrimps €505

3. Astrid Bag Shrimps

Instagram @annavinbaek
Astrid Bag Shrimps €505

4. Venezia Bag Shrimps

Instagram @mariabernad
Venezia Bag Shrimps €570

5. Bouquet Bag and the Seltzer Bag Susan Alexandra

Instagram @susan_alexandra
Bouquet Bag Susan Alexandra €311
The Seltzer Bag Susan Alexandra €320

Want to cash out your own closet?

more